Zveme na podlahové topení svou novou přítelkyni


Pozvat na sbírku motýlů nebo brouků dívku do svého příbytku, to už tady bylo. Je to sice trochu staromódní a profláknuté, ale stále je tento způsob prvního rande možný a někdy dokonce funguje. Jestliže se vaše dívka, budoucí partnerka a snad i manželka zajímá o entomologii, můžete spolu nad atlasem motýlů a fotografiemi či videi prožít krásný večer. Nezatracujme tedy tyto nápady a nezatracujme ani možnost pozvat vaši dívku na podlahové topení. Topení v podlaze si můžete vybudovat i sami, je to celkem snadné a nepotřebujete k tomu žádný beton od stavební firmy z mixážního vozu. Vystačíte s docela jednoduchými triky:

bosé nohy

Systémové desky – až budete přemýšlet nad tím, jaký polystyren pod podlahové topení eshop.temptech.cz vlastně dát, zaměřte pozornost na systémové desky – ty jsou samy o sobě zhotovené ze speciálně upraveného polystyrenu – velmi kompaktního a pevného a zároveň lehkého. Desky mají v sobě zářezy pro vložení topných hadic, takže vy jen položíte desky na podlahu (na izolační tenkou fólii) a do drážek zasunete hadice, které vzápětí necháte instalatérem připojit k rozdělovači, a ten pak k topnému zdroji. Výsledek je fascinující – za pár hodin máte hotovo a oživený celý systém. Nakonec už jen zbývá položit na systémové desky cemento-vláknité pochozí desky a na ně vhodnou koncovou krytinu – koberec, plovoucí podlahu atp.

bosonohá party na teplé podlaze

Vaše první rande v bosonohém duchu – až vaše dívka zazvoní v polovině ledna na váš domovní zvonek a vy ji půjdete otevřít provokativně s atlasem motýlů v ruce, mějte umyté nohy a přivítejte ji naboso. Ona se jistě podiví, jak to, že v lednu, kdy je venku mínus patnáct, chodíte doma naboso, ale jakmile vstoupí do vašeho interiéru, pochopí. Nabídněte jí bosonohou party, protože teplo na bosé nohy od podlahy je velmi příjemné, a možná si to neuvědomujete, ale ženské bosé nohy jsou velmi sexy, jsou obdařené citlivými reflexními body včetně erotogenních zón, a může to být na vašem prvním rande i významný erotický stimul.