Sportovní přenosy


Jak to je na tom se sportem? Mnoho lidí má rádo sport. Jsou ale potom také lidé, kteří jsou líní a říkají o sobě, že mají rádi sport. A to je hlavně z toho důvodu, že sportují pasivně. Víte vůbec, co je to sport pasivní? To znamená, že si někdo vezme pivo, do ruky ovladač, sedne si k televizi a dívá se na sport. A kdo tohle dělá nejvíc? Samozřejmě, že naše drahé polovičky, jsou to pánové. Tohle vím naprosto jistě, protože můj bratr a můj otec jsou také velcí fanatici do sportu. Moje maminka se mnou zase je blázen do hokeje. Máme obě dvě rády hokej. A pokaždé, když je nějaké hokejové utkání anebo mistrovství světa v hokeji, tak se na to s maminkou musíme koukat.

S maminkou máme rády hokej.

Nechápu, že to mého bratra a mého otce vůbec nebaví. Ti dva se dívají jenom na fotbal, také chodí na různé fotbalové zápasy, ale že by si třeba zahráli někdy fotbal, tak to možná jenom tak dvakrát do roka, protože když otec má sraz svoji základní školou, což je už mnoho let, tak si vždycky zahrají také někde fotbal. A musí uznat, že jsem ráda, že alespoň několikrát ročně hraje fotbal. Jinak by asi ho trefil šlak. Měl by infarkt, protože kdybyste viděli otcův životní styl, tak byste asi zešíleli. T

Ráda se dívám na hokej.

To je samý alkohol, moje maminka už mu kolikrát vyhrožuje, že se s ním rozvede, protože už nemůže vystát to, že utrácí peníze za alkohol a za cigarety, ale abych se vrátila zpátky ke sportu. Děláte aktivně nějaký sport? Myslím to tak, že ho děláte aktivně a také hlavně pravidelně. Já tedy ani moc ne. Spíše cvičím doma. Mám doma gymnastický míč a také činky. Takže kolikrát když se dívám na film, tak třeba celou hodinu a půl skáču na gymnastickém míči a mám u toho činky. Myslím si, že i tohle je opravdu perfektní pro naše tělo. Pro kardiovaskulární systém zase tancuji, takže když se jdu s holkami bavit na nějakou párty či zábavu, tak tam tancuji. Takže to také skvělé. Kdybych ale u toho tedy alespoň nepila alkohol.